Dunaliget-lakopark-lkep1 Dunaliget-lakopark-lkep2 Dunaliget-lakopark-lkep3 Dunaliget-lakopark-lkep4 Dunaliget-lakopark-lkep5

DUNALIGET lakópark elhelyezkedése

A DUNALIGET lakópark Göd és Sződliget között a Duna közvetlen közelében, egy új építésű lakóterület közvetlen szomszédságában épül.
Az elmúlt két évtizedben az északkelet budapesti agglomeráció hihetetlen fejlődésen ment keresztül. Dunakeszi és Göd lakossága megkétszereződött, szinte egybeépült települések követik egymást Vácig, benépesítve a Duna bal partját.

Kihasználva az adottságokat, kialakult egy sajátos életforma is. Nyáron a Duna part, tavasszal és ősszel a közeli dombok adnak természeti keretet ennek az emberközeli, természetközeli életvitelnek. Sokan Budapestre járnak dolgozni, tanulni, de egyre fejlettebbek a helyi szolgáltatások. Olyannyira kedveltek lettek ezek a lokációk, hogy a Duna közelében lévő területek beépültek, az egyetlen beépíthető, kertvárosias építési terület a DUNALIGET lakópark területe. Az utolsó, ahol új, színvonalas, egységes lakókörnyezet alakítható ki a Duna közvetlen közelében.

Aktív élet a Duna partján

  • Duna part
  • Sport Terasz
  • Strandfoci pálya
  • Strandröplabda pálya
  • A Dunakanyari kerékpárút
  • Berjoe Gym fittnesz és konditerem
  • Kincsem Sportlovarda
  • Sződligeti teniszpálya
  • Sződligeti Horgásztó
  • Wiking Yacht Club és kikötő

Ez mind-mind gyalogos távolságra a DUNALIGET lakópark!
Megannyi lehetőség, hogy kis közösségekben, sportos érdeklődésű, aktív életformát folytató emberekkel építsen ki napi kapcsolatot Ön és családja.
Jó levegő, csend, nyugalom. Mintha egész évben nyaralna!

 

Közlekedés

Minden agglomerációs lakópark projekt döntő kérdése a közlekedés.
- Milyen módon juthatok be Budapestre?
- Van-e tömegközlekedés?

Elmondhatjuk, hogy Sződliget és ezen belül a DUNALIGET lakópark megközelítése agglomerációs léptékkel mérve már ma is megfelelő, de a közeli jövőben jelentősen javulni fog.

Az M2-es gyorsforgalmi út kiszélesítése autópályává befejeződött, így kényelmesen és biztonságosan érheti el autóval az M0 körgyűrűt. Akár a gödi, akár a sződligeti lehajtót használja, a DUNALIGET lakópark mintegy 12 percnyi autózás után elérhető az M0-tól.

A Vác-Sződliget-Göd-Dunakeszi vonal kedvelt kötöttpályás közlekedési eszköze a vasút. Csúcsidőben 15 percenként indulnak szerelvények, amelyekre akár a Sződliget, akár a Göd-Felső állomásokon felszállhat. Mindkét állomás kb. 1.600 méterre van a DUNALIGET lakópark területétől. A Nyugati-pályaudvar vonattal 25 perc alatt érhető el.

A DUNALIGET lakópark területétől mintegy 150 méterre található a VOLÁNBUSZ járatok megállója, amellyel az Újpesti Városközpont tömegközlekedéssel közúton is elérhető mintegy 45 perc alatt.