Dunaliget-lakopark-lkep1 Dunaliget-lakopark-lkep2 Dunaliget-lakopark-lkep3 Dunaliget-lakopark-lkep4 Dunaliget-lakopark-lkep5 Dunaliget-lakopark-lkep6

Beruházó és referenciák

A DUNALIGET lakópark beruházója a Magiszter Ingatlan Kft.
A Magiszter Ingatlan Budapest XVI. kerület egyik legrégebbi ingatlanforgalmazó és ingatlanfejlesztő vállalkozása. 2000-ben alakult és az elmúlt 17 évben több, mint 450 ikerházi, sorházi lakást épített a fővárosban. Legutóbbi projektje a Csabaliget Lakópark, ahol 135 sorházi lakást épített mintegy  három év alatt. A Csabaliget Lakópark I. és II. üteme már átadásra került, a III. ütem átadása jelenleg zajlik.

Megfontolt piaci stratégia, saját kivitelezői kapacitás, saját finanszírozás, a vevők egyéni igényeinek kiszolgálására kialakított üzleti struktúra. Mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy a Magiszter Ingatlan sikeresen alkalmazkodott mind a válság, mind a jelenlegi ingatlanpiaci fellendülés kihívásaihoz.

Magas szakmai felkészültség, a környezetünk, lakóhelyünk iránti elkötelezett felelősség. Ez hajtja a Magiszter Ingatlant újabb és újabb kihívások felé.

 

Ingatlanfejlesztéseink képekben

Csabaliget lakópark

Ref csabaliget

Képek a kialakított lakásainkból

Ref lakas belso

 

Ikerházak, sorházak

Ref csaladi iker hazak