Dunaliget-lakopark-lkep1 Dunaliget-lakopark-lkep2 Dunaliget-lakopark-lkep3 Dunaliget-lakopark-lkep4 Dunaliget-lakopark-lkep5

Finanszírozási feltételek

A DUNALIGET lakópark a beruházó saját forrásokból építi, azaz az egyes ingatlanok tulajdoni lapja mentes mindennemű jelzálogtól, így bármely bank által finanszírozható a vevő. Minden lakás megfelel a CSOK feltételeinek, azokra akár az új lakás vásárlására vonatkozó 10 + 15 milliós CSOK igénybe vehető három gyerekes, vagy három gyereket vállaló családok számára. A fizetés több részletben, a készültségi foknak megfelelően, mindig utólag történik! A lakások már 1.000.000 Forint óvadék letétbe helyezésével leköthetőek!

A DUNALIGET lakópark beruházója, a Magiszter Ingatlan Kft. abban érdekelt, hogy a vevői igényeihez maximálisan alkalmazkodó pénzügyi feltételeket kínáljon. Bankhitel, Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK), lakástakarék-pénztár, vagy munkáltatói kölcsön esetén az adás-vételi szerződésben rögzítjük a pénzintézet és/vagy a munkáltató által előírt/elvárt feltételeket.

Rugalmas fizetési kondíciókkal, valamint jogi és pénzügyi támogatással segítjük, hogy a vevők a maximális kedvezményeket igénybe tudják venni.

Töltse le részletes finanszírozási információinkat pdf formátumban.