Dunaliget-lakopark-lkep1 Dunaliget-lakopark-lkep2 Dunaliget-lakopark-lkep3 Dunaliget-lakopark-lkep4 Dunaliget-lakopark-lkep5 Dunaliget-lakopark-lkep6

Információk a DUNALIGET lakóparkról

A DUNALIGET lakópark területe a Dunakanyar és Budapest északi határa között a Duna bal partján az utolsó olyan terület, amely egybefüggő kertvárosi fejlesztésre alkalmas. A korábbi mezőgazdasági területen a teljes közművesítés és az utak építése a projekttel párhuzamosan folyik.

Az építkezés 2018 márciusában indult.

A vevők által választott telkeken, folyamatosan kezdődik az egyes házak építése. A pontos műszaki tartalom és az egyéni igények szerinti építés átlagosan az egyszerű bejelentéstől számított 12-15 hónapon belül valósul meg.
A részletes műszaki tartalmat az alábbi linken érheti el: Információk – Műszaki adatok

A DUNALIGET lakópark beruházója fontosnak tartja, hogy a lehető legrugalmasabb pénzügyi feltételeket biztosítsa, hiszen a saját ház a család egyik legnagyobb befektetése és életének meghatározó pénzügyi döntése. Bankhitel, CSOK, lakástakarék és minden megszokott finanszírozási forrás felhasználására lehetőség van, a jogi háttér ezek igénybe vételéhez biztosított.
A részletes finanszírozási feltételeket az alábbi linken érheti el: Információk – Finanszírozási feltételek

A DUNALIGET lakópark beruházója lakóparkok tervezésében, építésében, finanszírozásában és értékesítésben jártas, professzionális üzleti vállalkozás. Megépült és lakott referenciák százai bizonyítják alkalmasságunkat és hogy méltóak vagyunk a bizalmukra.
A beruházó bemutatkozása és referenciái az alábbi linken érhetőek el: Információk – Beruházó