Dunaliget-lakopark-lkep1 Dunaliget-lakopark-lkep2 Dunaliget-lakopark-lkep3 Dunaliget-lakopark-lkep4 Dunaliget-lakopark-lkep5

Információk a DUNALIGET lakóparkról

A DUNALIGET lakópark területe a Dunakanyar és Budapest északi határa között a Duna bal partján az utolsó olyan terület, amely egybefüggő kertvárosi fejlesztésre alkalmas. A korábbi mezőgazdasági területen a teljes közművesítés és az utak építése a projekttel párhuzamosan folyik.

A DUNALIGET lakópark I. ütemében ikerházak épülnek, a II. ütemben sorházi lakások.

DUNALIGET I. ütem - Ikerházak

Az építkezés 2018 márciusában indult, minden ikerházi lakás elkelt!, több, mint 60%-a már átadásra került.

A vevők által választott telkeken, folyamatosan kezdődik az egyes házak építése. A pontos műszaki tartalom és az egyéni igények szerinti építés átlagosan az egyszerű bejelentéstől számított 12-15 hónapon belül valósul meg.  Az első ikerházak átadása 2019 végén történt meg, az építkezés folyamatos.

A 2021. január 1. után átadandó lakások részletes műszaki tartalmát az alábbi linken érheti el: Műszaki leírás - DUNALIGET I. ütem ikerházak 2021

DUNALIGET II. ütem - Sorházak

A DUNALIGET II. ütemében sorházi lakások épülnek. Az építkezés 2021 márciusban kezdődött, az első lakások átadása 2021 decemberében várható.

A DUNALIGET II. ütem sorházi lakások részletes műszaki műszaki tartalma is rövidesen elérhető lesz honlapunkon.

Fizetési feltételek

A DUNALIGET lakópark beruházója fontosnak tartja, hogy a lehető legrugalmasabb pénzügyi feltételeket biztosítsa, hiszen a saját ház a család egyik legnagyobb befektetése és életének meghatározó pénzügyi döntése. Bankhitel, CSOK, lakástakarék és minden megszokott finanszírozási forrás felhasználására lehetőség van, a jogi háttér ezek igénybe vételéhez biztosított.
A részletes finanszírozási feltételeket az alábbi linken érheti el: Információk – Finanszírozási feltételek

Amennyiben a tájékoztatóban megjelölt finanszírozás nem megoldható az Ön számára, egyéni feltételek is kialakíthatóak.

 

A beruházóról

A DUNALIGET lakópark beruházója lakóparkok tervezésében, építésében, finanszírozásában és értékesítésben jártas, professzionális üzleti vállalkozás. Megépült és lakott referenciák százai bizonyítják alkalmasságunkat és hogy méltóak vagyunk a bizalmukra.
A beruházó bemutatkozása és referenciái az alábbi linken érhetőek el: Információk – Beruházó